hamtaro ~

UTM innovation day

starting this sem banyak plak tanggungjawab yang terpaksa digalas,(awat hari ni asyik buat ayat skema je)

first kat fakulti daripada sem lepas da join persaka a.k.a persatuan sains komputer,bukan persakom ok,,so as our first event kitorg join utm innovation day,,


abbas n da geng, psm pasal program nak buat question for student






game yang sesuai untuk lepaskan stress mase study ~ seronok!


one of the best psm 



joyah n bedah ~~









antare ahli persaka yang ade ~



mase hari tu mane-mane projek psm yang bertanding kene bentang projek diorang la,so ade la pengadil n so on tok judges diorang,,and ade jugak budak-budak first year yang tolong present projek senior diorang,,hebat kot! yela dapat feel present psm,walaupun bukan projek sendiri tapi bertambah la pengalaman di dada kan,tak dapat tepi jalan taw,

second jadi rakan exco ktr (kolej yang aku duduk sekarang) as exco penerbitan dan publisiti kot,tak engat la ~ buat mase ni takde lagi kerja yang dapat so stay tune je la

then untuk kelas pulak da mule da sindrom assigment, kuiz la ,test la,, tapi ade lagi satu kerja tambahan,,create event untuk generate money! money! and money!kalau la duit tu bole datang bergolek-golek je kan bagus,,tak pun accio money!! oyeah!


harap sangat program bengkel it tu berjaye!!


tanx pinjamkan mata! datang lagi bace ye!

No comments:

Post a Comment